lauantai 7. elokuuta 2010

Astangaa

...eli joogaa...tuossa juuri harjoittelin aurinkotervehdystä ja on se jännä, kuinka hengittäminen ja niinkin helpon oloinen harjoitus nostaa hikeä heti pintaan. Torstaina siis ekaa kertaa kävin astangajoogassa (duunin kautta sai halvalla sellasen kivan "syyspaketin"). Olen kokeillut myös pilatesta ja tiesin siis siitä, että tämäkin varmasti nappaa, mutta en kuvitellut, että näin kivasti nappaisi, että kotonakin innoissani odotan hetkeä jolloin voin tervehtiä aurinkoa *virn. Mut joo, tuntuu juuri oikealta lajilta harrastaa; siinä yhdistyy voima, notkeus ja rauhoittuminen. Etenkin kuvittelisin, että tuo rauhoittuminen on äärimmäisen hyvää minulle. Tai siis lähinnä siinä on se, että pitää kokoajan miettiä, mitä kroppa tekee ja miten hengitetään, joten ei ehdi ajattelemaan mitään sen kummempaa, kuin vaan sitä liikettä ja hengitystä. Pitänee kotiinkin ostaa se joogamatto, koska lehmäntalja on liukas. Katsotaan kuinka nopeasti tuo muokkaa kroppaa, mä kertoilen sitten täällä tuloksia. ;)

Sit jos kertois vähän, että miten tupakoimattomuus sujuu...hyvin. Mökillä ollessa eilen illalla istuin terasilla, kun lapset nukku ja mietin, että olishan se kiva vetästä yks tupangi. Tänään tuli nyt, kun kirjoitin oikeastaan ekaa kertaa edes mieleen koko asia. En tiedä...onko tää vaan jotain alkuhelpoutta, vaikeutuuko tää jossain vaiheessa vai onko tää vaan sit kuitenkin näin yksinkertasta. Tehdäänkö tupakan lopettamisesta vaan sellanen mörkö ihmisille vai onko se mulle vaan nyt niin helppoa, kun olen kovin päättäväinen tän asian kanssa. En tiedä aika näyttää ja ajatuksien kirjaamista jatkan tänne sitä mukaa, kun ajatuksia tulee.

Kuka tietää, mitä tässä on yritetty kuvata...:D Hitto, että ku olis kunnon vehkeet...mutku ei, niin siis tässä on ihan hirvee salamointi ja myrsky, huomaatteko. Ekassa ruudussa näkyy selvästi valoisampaa, kuin lopuissa. LOL...no ehkä joskus mä vielä onnistuisin.

1 kommentti:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Mukavaa, että täällä on aktivoiduttu. Bloginkin suhteen. :)

Pitää itsekin yrittää.