sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Miehen käskystä.

Mies tuossa sanoi aiemmin illasta, että "Mulla on sulle homma." minä, "????". Mies jatkoi, "Sun pitää kirjoittaa Chililään. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin blogi jota ei päivitetä." Eli tässä tulee...

Viikko meni ihan tajutonta vauhtia. Itseasiassa mä en mielestäni saanut mitään aikaiseksi ja en oikeastaan edes muista mitä viime viikolla tapahtui, mutta se pistettäköön väsymyksen, stressin ja kaiken kakkandeerin piikkiin. Torstain jälkeen olo kyllä helpottui ja ajatus "Kyllä tämä tästä, tuntui jo ihan realistiselta.". Breeffauksena niille, joille en ole asiasta puhunut (olenko mahtanut tänne siitä edes sen kummemmin mainita) "pientä" parisuhdekriisiä pukkaa tai pukkas. Mutta eiköhän tästä ole kuitenkin tie ylöspäin ja aurinkoisempia päiviä kohti. :)

Vkoloppuna ollaan miehen kanssa oltu kyllä tosi ahkeria. Ollaan nimittäin siivottu miehen työhuoneen hyllyt! Ja se ei kuulkaas olekaan ihan mikään pieni proggis. Päinvastoin, tuntui ihan mahottomalta tehtävältä. Nyt viidestä kirjahyllystä löytyy jopa 4 tyhjää hyllyä, jotka pitäs täyttää "mun" kirjoilla (eli miehen mielestä roskaromaaneilla). Ja sitä paperia tuli yksi iso muuttolaatikollinen roskiin heitettäväksi. Ihanaa kun mies on "keräilijä" luonne. Aaarrgghh. Hieman olisi vielä hommia...muutamia papereita mapitettavana ja sänky pitäisi tyhjentää, jotta pääsisi nukkumaan.

Joo...ehkäpä menenkin tästä jaarittelemasta joutavia ja jatkamaan tuota hommaa, jottei mene ihan mahottoman myöhään. Huomenna kun olisi kuitenkin varmaan tarkoitus herätäkin jossain vaiheessa ihmisten aikoihin ja lähdettävä tapaamaan ystävää ja Mini-vauvaa.

Tää koittais päivitellä vähän useammin, ettei miehen tarvii käskyttää. ;-)

1 kommentti:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Hyvä mies! Mä olen täällä käynyt kuulumisia kurkkimassa harvase päivä, mutta aina vain oli viikonloppu mennyt vaikka seuraavakin viikonloppu oli jo päällänsä.

Vai oli teilläkin riisiä. Meidän riisisten pitäisi kyllä kohdata vaikka kahvikupposen ääressä. Kaipaisi tähän elämään välillä jotain mukavaakin ;)