perjantai 8. helmikuuta 2008

Huomenta

Netti meni tuossa aamusella pimeäksi kesken kirjoituksen, joten tässä nyt uusintana:

Tuo minun alaselite otsikolle "myöhemminkin voi siivota" toteutui taas hienosti eilen illalla klo 1.30, kun piti keittiö saada siivottua...Käytin koirat tuossa metikössä yöllä ja poijaat saivat juoksenella vapaina. Mulla ajatukset pyörii ympyrää ja on yhtä sekamelskaa päässä. Mulla on sellainen pingpong fiilis...ajatukset pomppii aivan asiasta toiseen ja mihinkään ei oikein pysty keskittymään. Doingdoingdoing...vähän sellainen hyperaktiivinen olo tuolla aivoissa, vaikka muuten kroppa on kuin vetelä kakka. Hipsis hei, mutta se siitä olosta sitten.

Tänään tehtävien asioiden listalla:
- Koirien eteisen tehopuunaus
- Leipää voisi leipoa lasten kanssa
- Jos saisi joulukoristeet kaappiin tai kellariin. *nolotus* (pallot roikkuu vieläkin ikkunassa)
- Ja sitten nämä normaali rutiinit tähän päivään: Koirat ulos n.krt, pyykkäystä, ruuanlaittoa, sängynpetausta jnejne.

Joskos edes puolet onnistuisi, niin olisin tyytyväinen. Katsotaan vaan niin tässä sitä istutaan illalla ja kirotaan saamattomuutta. :-D

Mulla on nuoruuden ajan yökukkumiset ruvenneet taas nostamaan päätään. Viime yönä heräsin Emman kitinään ja nousin käymään vessassa. Meinasin, että kun kerran olin hereillä, olisin samalla kirjoitellut muutamia ajatuksia ylös. Onneksi kuitenkin tajusin mennä takaisin sänkyyn ja nukkumaan. Mies olisi varmaan löytänyt mut aamulla nukahtaneena keittiönpöydän äärestä, jos siihen olisin istahtanut. Luulen, että osittain nämä minun; "valvon kahteen asti yöllä siivoten keittiötä." Ja klo4 "Kirjoitanpa muutaman rivin ylös.", johtuvat tästä tän hetkisestä elämäntilanteesta. Kriiseistä sun muista...ehkäpä se oli se sysäys, joka sai pistämään tämän bloginkin pystyyn. Se ja esim. Indigon vastaavat ihanat sivustot, joita käyn säännöllisesti kurkkimassa...niin ja elohiiren myös! Kiitos teille niistä, jos ikinä satutte tänne eksymään.

Nyt kun kaikki lapset leikkivät ja lukevat kerrankin oikein mallikkaasti, että äitillä on aikaa rustata, niin...Tuohon mun työlistaan pitäisi tälle päivälle merkata myös: Käsityöt...pitäs ommella vaippaa ja kutoa hahtuvia ja Erika kaipaisi kuulemma merenneidonpyrstöä. Että näin...Voi kun päivässä olisi enemmän tunteja, sellainen 48 sopisi minulle vallan mainiosti. Toisaalta ehkä jos jättäisi ne japanilaiset ristikot kerrankin rauhaan, voisi ehtiä sillä välin vaikka mitä.

Ehkäpä sitä voisi myös sensijaan, että istuu tässä ja höpisee joutavia, toimia. *meni jo*

Ja siis tämä teksti tuli rustattua aamulla, joten nyt voin todeta, että olen tehokkaasti saanut pyykkikoneen päälle, sängyt pedattua ja koirien eteisen siivottua. Nyt kun Emma vielä nukkuu, niin suuntaan tuonne raikkauteen eli suihkuun. Jos se vähän herättäisi ja parantaisi kakka-oloa.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hepsistäkeikkaa!!

Oletpa ollut reipas, kun olet saanut tämmöisen hianon blogin aloitettua!

Mutta kuka kumma on voinu olla niin ikävä ja jeesannu sua koukuttumaan japanilaisiin ristikoihin??!! Kyllä pitää olle eto epeli :)