maanantai 10. marraskuuta 2008

Kuukausittaista päivittelyä...

Lupasin päivitellä blogiani. Ja tässä sitä nyt tulee taas löpinöitä.

Mä olen muuten kyllä ihan vakuuttunut siitä, että ihmisen elämä on aivan liian lyhyt, tunteja vuorokaudessa aivan liian vähän ja päiviäkin voisi olla muutama lisää viikossa...tietenkin niitä vapaapäiviä. ;)

Ajattelin että voisin tänne blogiini alkaa kirjoittamaan mietteitä ja ajatuksia omasta elämästä oikein niinkun todella. Asioita mitä pyörii päässä ja mitä tulee mietittyä päivittäin. Tiedän kuitenkin, että tätä lukee moni ja pelkään myös että moni voisi ajatuksistani loukkaantua. Toisaalta omia ajatuksianihan ne on eikä niistä olisi syytä loukkaantua, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Pitänee kokeilla.

Mutta ennenkuin kuitenkaan alan vakavia höpistä, tässä muutamia otoksia kuukauden varrelta.

Ylömummin mökillä urjalassa asustelee peikkokansaa. Tässä vain muutama kuvassa, koska koko kansan kuva meni ihan sumuraiseksi.
Orava leikki puussa. ja tuli jotenkin ihanan syksyinen kuva.
Chili käytiin hautaamassa mökille omenapuun juurelle. Oli kaunis ja raskas päivä. Ja tuntuu välillä edelleen aivan tautisen pahalta. Mutta Chilillä on nyt kaikki niin hyvin. Olet muistoissa rakas. <3

ja mun pieni iso mies täytti viis! Katsokaa tuota poseerausta. Mä en kestä, kun on söpö.
Taisin ehtiä...päivittämään, ennen päivän vaihtumista. Huomenna nimittäin tulee vuosia lisää. Pitänee keksiä jotain hauskaa sen kunniaksi.

Lööv end piis!

Ei kommentteja: