sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Me ollaan vietetty ihana vappu ja ihana pitkä viikonloppu. Tässä kuva-antia vkolopulta.

Erika ja Emil maalattuina keskiviikkona 30.4.2008:
Päivällä oltiin työkaverilla, jolla on puolivuotias Elmo poika. Juotiin simaa, syötiin tippaleipiä ja leikittiin puistossa. Tässä Emma keinuu onnellisena ja toisessa kuvassa Elmo ja Johanna:

Illalla menimme viettämään vappua miehen entiselle työkaverille. Menoa ja meininkiä riitti taasen, kun muksut pisti vappuhurlumheit pystyyn. :)

Sitten Iskä lähti Erikan ja Emilin kanssa mummin pikkumökille ja heillä oli mukavaa. Oli kaarnavenettä, isoa kiveä ja pikkuserkkuja...hieman harmittaa, kun jäin kaikesta tästä paitsi. Mutta sainpas Emman kanssa laatuaikaa ja Kunkun ja Chilin, jotka selvästi kaipaavat sitä aikaa myös. Mutta tässä siis kivet ja kaarnat kuvattuna:Lauantaina perhe tuli kotiin ja suuntasimme iltapäivällä koirapuistoon. Lapset ottivat ensimmäistä kertaa pyörät pidemmälle kävelylle mukaan ja hienosti tuo polkeminen sujui. Kunkku puistossa:

Illalla vielä Emilin kummitädillä ja sedällä jätskillä. Lyyti lukemassa Emmalle kirjaa:
Huh...ja tämä sää on aivan käsittämättömän mahtavan piristävää. Tuntuu, että olen niin hyvällä tuulella. <3

2 kommenttia:

Iia kirjoitti...

Ihanaa että riittää lisävirtaa!
Mä tahtoisin kans vain olla ulkona, mutta aika ei riitä,siksi en ikinä ehtinyt sunkaan luokse käymään ja ehkä siksi olenkin tavallista synkemmällä mielellä. Tai sitten muuten vaan... Mun tarttis varmaan taas opetella puhumaan uudestaan.

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ai että Erika ja Emil on mainion näköisiä maalauksissaan :D Miten noi ilmeetkin voi olla noin loistavat?