tiistai 24. helmikuuta 2009

Hienostihan tämä menee

Ja ei tietenkään pitäisi kehuskella, koska jotain kamalaa tapahtuu. ;) Mutta yllättävän hyvin sitä edelleen pärjää lyhyillä ja hyvin pätkittäisillä unilla...no okei, ei kerrota kellekään, että join aamulla puolen litraa kahvia ja kaupasta piti ostaa yksi redbull. ;) Yö oli nimittäin aika rankka...Emma tietenkin päätti nukkua oikein nätisti koko yön, mutta hoitopojilla oli tällä kertaa hankala yö. Mutta näitä sattuu ja niiden kanssa eletään.

Aamu meni rattoisasti ulkoilessa...ei muuten ole yksi eikä kaksi ihmistä, jotka on pysähtynyt tuijottamaan, kun paimennan seitsemää muksua pitkin katuja...yksi autokin meinasi ajaa ojaan. Mutta siis aamusta Erika taas eskariin, Emil ja Oskari kerhoon. Sitten lähdetiin tämän neljän joukkion (Oscar, Vivian, Veeti ja Emma) kanssa kaupan kautta kotiin ja sieltä taasen kerhon puistoon laskiaisriehaan ja syömään keittoa ja pullaa. Hyvää oli ja mukavaa; paitsi Emmalla, joka huusi lähes tunnin huudon...ei väsytä, ei satu, ei ole nälkä...äidillä oli konstit vähän vähissä. Syy kyllä selvisi sitten kotona päiväunien jälkeen. Taisi neidillä olla maha kipeä, kun ensin tuli kikkare ja sitten löröt. :( Eipä tuo neiti taida taaskaan ihan terve olla...on niin itkuinen ja väsynyt jatkuvasti. Ottaa kyllä päähän, mutta jospa tämä muuton myötä helpottaisi.

Mutta siis päästiin kotiin, pienet nukkumaan ja isot dvd:tä katsomaan ja kahvitauko äidille. Oskari haettiinkin sitten yhdeltä uimaan ja kun pienet heräsivät pistettiin tanssit pystyyn. (yritän liittää videopätkän aiheesta, mutta katsotaan kuin mun käy). Oscarilla (siis ei sillä joka haettiin uimaan ;)) tuli tässä vaiheessa mitta täyteen ja äitiä ikävä. Tanssit ei maistunut vaan lepäili Emilin huoneen patjalla. Hieman äitiä ja isää ikävöitiin, mutta iltaulkoilujen, ruokien ja touhujen jälkeen olo oli paljon parempi ja pirteämpi. Suihkun ja hampaiden pesun jälkeen kutsui unimaa, joka kutsuikin nopeasti. Emma simahti viidessä minuutissa (jos ehti edes niin pitkään mennä) ja muukin jengi nukkui jo 20.45 täyttä häkää...

En mä edelleenkään haluaisi, että mulla olis seitsemän lasta, mutta kyllä niiden kanssa pärjäis, jos olis. ;DKylläpäs se lataaminen kesti...mutta ainakin nyt näyttäisi siltä, että jopa onnistui! Jippikaijee!

Ei kommentteja: