tiistai 30. joulukuuta 2008

Vuosi 2008

...meni jo...tai ainakin melkein...Toiseksi viimeistä päivää viedään ja elämä on täynnä uutta ja jännittävää. Ja voi miten paljon muutoksia voi vuodessa saavuttaa...tai saada...tai joutua kokemaan. Ihan kuinka vaan.

Katselin ja lueskelin tuossa helmikuisia (2008) kirjoituksia ja ne oli jotenkin tosi pinnallisia; "Liipalaapa...diipadaapa" ...ehkä en silloin uskaltanut kirjoittaa mitä todella oli mielessä. Sitä yritti vain porskutella päivä kerrallaan eteenpäin suossa. Vaikka ei se siltä ehkä kenestäkään näyttänyt, mutta voi kjesus. Mutta ne on menneitä ne ja niitä on sinänsä turha puida. Toki sieltä nousee aina välillä jotain asioita mieleen, mut
ta olo on niin seesteinen ollut jo pitkään, että ne on helppo käsitellä joko yksin omassa päässään tai puhuen hyville ystäville <3.>Kiitos siis ystäville tästä vuodesta...ilman teitä olisin varmaan pehmustetussa pyöreässä huoneessa.
Mutta, mitä tuokaan tuleva vuosi tullessaan?! Vautsivau...se vasta jännää onkin. Olisi hauskaa omistaa kristallipallo tai kyky nähdä tulevaan. Itse uskon, että tulevaisuus on valoisa...joo, aina sitä välillä sataa shittiä niskaan, mutta tämän vuoden jälkeen uskon, että mistä tahansa voi selvitä. Tai siis mä olen kyllä aina uskonut, että mistä tahansa selviää, mutta tämä vuosi on vahvistanut näkemystäni. heh...ja tähän väliin kun laitetaan, että poikkeus vahvistaa säännön...no joo...eipäs maalailla piruja seinille tai edes tänne blogiin. ;)

Tein päässäni pienen listan tai tiivistelmän vuodesta 2008 ja se oli aika huvittava...
tammikuu: tasapaksua
helmikuu: shittiä satoi joo
maaliskuu: en edes muista
huhtikuu: ahistaa
toukokuu: ahistaaaaa
kesäkuu: voi vittu!
heinäkuu: helpotus
elokuu: elämä
syyskuu: vau.
lokakuu: voiko tämä olla totta
marraskuu: voi
joulukuu: tämä syntyi päässä...

My heart can be torn to pieces and my
love can be taken away.
My eyes can be wet from tears and my head full of toughts.
My soul and mind can be a mess,
but noone can take my life and dignity away.

Life came to me and told me that it will save me.
Life is my hero,
Life is my love,
My Life is mine,
Life is worth living,
hear me.

Etsin kuva-arkistoistani jotain hienoa tunnelmallista kuvaa ja sitten tämä osui silmiini: Tämän kuvan myötä haluan toivottaa kaikille oikein aurinkoista vuoden alkua 2009!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harvinaisen paska vuosi mutta tästä ei päästä kai kuin parempaan suuntaan :)

Toivottavasti kenellekään ei jäänyt pysyviä traumoja.