maanantai 2. toukokuuta 2011

Elämää taaksepäin...

Katselin tuossa vähän elämääni taaksepäin...Mähän vaikutan melkein sekopäältä, kun noita tekstejä lukee...ainiin taidan vähän ollakin...toivottavasti hyvällä tavalla. Hirveesti teksteihin tuntuu revenneen verta ja hikeä ja muita eritteitä. Mutta niin kai se onkin, että kun on paikka mihin purkaa, niin sinne sitten purkaa. Nytkin olisi purettavaa...sekä hyvää, että huonoa, mutta niistä tuonempana, koska nyt ei pysty (syytkin voin kertoa tuonempana). 
 
Mut jotain mä voin tänne kertoa tai lähinnä kai pohtia nimittäin, elokuun alussa 2010 oon kirjoittanut blogiini tälläistä asiaa:
"1) Tammikuulle uusi ura - ajattelin ruveta vaikka väkisin opiskelijaksi

2) tupakoimattomuus - vetäsin tuossa tänään viimoiset henkoiset klo18

3) Paino alas, kunto ylös - hyvään alkuun on jo päästy. 5kg ihraa on pois ja lisää toivottavasti lähtee"
 
Ja ilokseni voin todeta, että 1/3 on onnistunut täydellisesti. Toinen on onnistunut ihan kivasti. Kolmas sitten jokseenkin meni *ituiks. Osa jo tietääkin, osa ehkä arvaa, mut siis...
1. eli "uusi ura", tosiaankin toteutui. Mä aloitin tammikuussa koulun ja voi että ku on ollu nastaa! Musta pitäs tulla isona maalari. Paljon on kyllä viidessä kuukaudessa oppinu ja motivaatio on ollu kova. Jossain vaiheessa se varmaan vähän sammahtaa, mutta kyllä mä uskoisin, että tää on se mun juttu.
3. kohta...Sekin on onnistunut kohtalaisen hyvin. 5kg nimittäin on lähtenyt tuosta...kunto sen sijaan taitaa olla aika rappiolla, koska eihän koululaisella ole varaa omiin treeneihin enää. Eli kuntoilu on jäänyt lähinnä koiran kanssa kävelyyn, muutaman juoksulenkin oon vetäny talven jälkeen ja kouluun on tullu käveltyä 2km yhteen suuntaan...nyt onneks jo pyörä käytössä. Mut loppukesästä meni jo 11km juosten, ehkä koitan päästä 15km tänä kesänä. :)
No se toka kohta sitten...olin mä varmaan yhden vai olinko kaks kk polttamatta. hmm...siihenkin voi olla, että tulee radikaali muutos tässä piakkoin, mutta en jaksa nyt just sitä ressata...vaikka ehkä pitäiski.

Mut näin kevään korvilla, vois taas miettiä noita elämän tavotteita. Yks isoimmista on ehkä se, että mä haluaisin kyllä oman kodin...se nyt tuskin toteutuu vuodessa...tai edes kahdessa, mut vuokra nousi taas ja jos vuokra on 1012€ 80m2 kolmiossa niin se saa kai *ituttaa. *ärrinpurrin. Okei mä maksan siitä itse vaan 550€ vai 600€, mut silti! Ihan älytöntä, ku tolla summalla jo kevyesti lyhentelis omaa tönöä...*mutinaa. Mut tuo nyt kai on sellainen pitkän aikavälin tavoite.

Sellainen lähempi tavoite liittyy kyllä edelleen tuohon painoon...siitä vois vielä sen 5kg napsia pois..sit oltais niinku kirjoissa ja kansissa "normaalipainoisia"...Mut ehkä eniten kuitenkin tekis mieli tavoitteeksi laittaa sen 15km juoksulenkin..jota on syytä ehkä ruveta reenaamaan, jos sen meinaa syksyyn mennessä saavuttaa. En tiedä pitäskö tänne koittaa perustaa, joku oma "juoksupäiväkirja" tyyppinen ratkaisu...hmm...ideana kiva, mutta onko toimiva...se jäänee nähtäväksi. ;)

Heippa muruset ja ihanaa kevättä ja aurinkoa. ♥


2 kommenttia:

Meidän luokka kirjoitti...

Onpa uskomatonta, että juuri tänään olit kirjoittanut ja juuri tänään katsoin... ;o)

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Hienosti olet tavoitteitasi saavuttanut! Niin se elämä etenee, pikku askelin pyristelee kohti tavoitteitaan. Ja suunnitelmia ja tavoitteita pitää aina olla!