maanantai 25. tammikuuta 2010

Facebook down...

...Nooooouuuu...Miten mä nyt saan tietää mitä ystäväni ja tuttavani tekevät! :-D Kovin kovin sairasta etten sanois...vai onko? Miksi netin välityksellä pidettävä yhteys olisi yhtään sen huonompi tapa kuin puhelimella tai kasvotusten. Sama se kai missä ja miten sitä kertoo kuulumiset? Ja päinvastoin netin välityksellä saa katettua kaikki ystävät ja tutut kerralla.
Myönnän toki sen, että näin sosiaalisena ihmisenä tarvitsen myös sitä lähikontaktia...keskustellessa kasvotusten näkee ilmeet, kasvon pienen pienet nykäykset ja liikkeet, jotka kertovat ihan konkreettisesti enemmän kuin tuhat sanaa. Kirjoitetussa tekstissä puuttuu vivahteet, ainakin osittain. Tai ne jäävät helposti piiloon tai niitä ymmärretään helposti väärin. Ehkä siksi toisaalta vaikeat asiat olisi syytä aina puhua kasvotusten...vaikka se kirjoitettuna olisikin paljon helpompaa.
Toisaalta ehkä molempi parempi. Jos on vaikea asia, kirjoita se paperille ja sitten mene ihmisen eteen lukemaan se. Silloin siinä katettaisiin molemmat mahdollisuudet. hmm..pitääpä oikein miettiä asiaa ja ehkäpä kokeilla.

"Dou. Vitsi, että mutsi on dorka. On se hyvä, että sillä välillä välähtää."

1 kommentti:

Iia kirjoitti...

Ei mulla olis pokkaa lukea... ehkä. Koska kaivoinhan mä jostian munat ja menin sille pomolle puhumaan.
Nyt onkin sitten vaan aikaa, tavata, myös tota ihanaista kummilasta jonka ilme kertoo kyllä kaiken! ♥ :D