maanantai 21. huhtikuuta 2008

Maanantai oli:

mainio, mieluisa, makoisa, mukava, multava, muheva, mieltäylentävä, miellyttävä, muistettava...paljon ämmäää ja ja siis ihanaa oli ja on ollut koko aika vihreänä leskenä. Luulin, että olisin väsynyt ja riutunut kun mies palaa, mutta mulla ja meillä on ollut toimintarikas ja mukava pitkä vkonloppu lasten kanssa. Onhan tässä ollut hommaa, mutta kun on hieman rytmittänyt päivää ja ollut positiivisella asenteella, niin on kyllä mennyt todella upeasti!

Tänään kävimme mm. ystäväni Minnan luona kahvilla. Lapset katsoivat dvd:n sillä välin, kun hieman siivosin. Iltapäivällä lähdimme käyttämään koiria lenkillä. Lapset ottivat pyörät ja minä koirat. Emma oli Ergossa selässä. Olemme ilmeisesti aikamoinen "freek show", kun tuijottelijoita riittää, kun olemme tällä kokoonpanolla liikkeellä. Taidan ruveta perimään tuijottelumaksuja. :-D

Ja koska en ole jaksanut paneutua järjestelmäkameran toimintaulottuvuuksiin, niin tässä parin viikon takaisia kuvia lapsista ja puistoretkestä...Silloin oli vielä paljon kylmempi ja syksyisempi ilma. Nyt olen Emmankin siirtänyt jo keväthaalariin.

1 kommentti:

Iia kirjoitti...

Sulla sentään ON kuvia täällä. Vaikkakaan ei niin ihanan aurinkoisia kun mitä nyt sais. Aivan mahtava ilma ulkona. Arvaa vituttaako katella lasin läpi sitä tääl byroossa... Onneks olin aamulla ratsastamassa niin pääs vähän haukkaamaan happea!