maanantai 7. syyskuuta 2009

Mitä kuuluu Kokkokalliolle?

Sain tuossa juuri tehtävän...kirjoita vähintään 300 sanan aine "Mitä Kokkokalliolle kuuluu?" . Ja siis mikä onkaan parempi paikka tälläistä kirjoittaa, kun työpaikka, jos koneet on jumissa...

Mitäs Kokkokalliolle kuuluu...Aika paljonkin...Pähkinänkuoressa:
- Alkukesän tein töitä
- Vietimme heinä-, elokuun lomaa; Reissasimme pari viikkoa ympäri suomea (Yyteriin pitää lastenkin mielestä lähteä uudelleen :))
- Mökkeiltiin paljon, sekä lasten kanssa että kahdestaan Jannen kanssa
- Elokuun alussa jännitimme jo kovasti koulujen alkua
- Erika aloitti koulun!
- Emil eskarin
- Emmakin meni hoitoon
- Ja äiti meni "oikeisiin" töihin
- Tässä välissä haettiin opiskelemaan (ei onnannut...jäin varasijalle 24.) ja siis laji oli kätilö...ensihoitajan haussa en saanut edes varasija paikkaa...Pisteitä jäi puuttumaan 4, joten viikon päästä kun alkaa syksyn haut, niin uusiksi vaan yrittämään.
- Uusimpana uutuuksena (siis ihan niinkuin koulun, eskarin, hoidon ja työnaloittamiset eivät stressaisi tarpeeksi) meille tuli kaksi viikko sitten Salli. Salli on nyt 9vko briardi tytskä.

Jaksaa jaksaa elämää...Ei sen puoleen...musta tuntuu, että vaikka juoksen pihalla jatkuvasti ja siivoilen pissapapereita, niin tämän parisuhdesotkun keskellä se tuo ainakin sitä tervetullutta vaihtelua elämään. Mä nautin, kun on penska talossa...Olen ehkä hieman hullu ja ehkä masokistikin, mutta mä tiedostan sen. ;-D

Mutta...koneet toimii...töitä pukkaa...mä lupaan, kautta kiven ja kannon, että päivitystä tapahtunee taas useammin. ;)








1 kommentti:

Esko kirjoitti...

82 sanaa lisää! :)